Gott & blandat

Wihoo för första gången i mitt liv gick jag in i en affär provade ett par jeans och de satt nästintill perfekt.
Går inte så bra att hitta helt perfekta byxor när man har lite för mycket svank. Men jag har mitt favoritmärke och ska nog hålla mig till dem i framtiden. De håller i alla fall mer än någon månad, nämner inga namn på lågprisjeansen eller var de kommer ifrån. Så nu är jag mycket fattigare än innan men samtidigt ett par jeans rikare.

Ikväll har jag suttit på golvet och myst med Zeke nästan hela kvällen. Har blivit en massa gosande men samtidigt lite gossedjurskastande. Sen har vi kikat på Lets dance och ätit godis. Tänk att det kan vara så gott ibland.
Busen har dessutom, alldeles nyss, ätit upp sitt andra mål mat idag. Första gången han äter två mål den här veckan. Går sakta men säkert framåt.

Nu blir det nattprommisen och sen sängen. Imorgon blir det Birsta med Sara och kanske lilla Elias.
Hoppas även på att träffa Nina och Magnus där ute. Sen får vi se vad resten av dagen har att komma med.
Börjar nästan tycka att det är riktigt skönt med hellugna helger, även om jag blir väldigt rastlös.

+/-

+ Skolan avklarad för den här veckan.
+ Tvätten hänger på tork.
+ Lunchprommis med Zekebus är avklarad.
+ Magen kurrar och som tur är så är maten snart klar.

- Mina favoritjeans har gått sönder. Har lagat dem en gång men nu sjunger de verkligen på sista visan.
  Ska min ekonomi tillåta ett par nya jeans denna månad? Blir nog en tur in till stan i eftermiddag för att kika på nya. Bland det värsta som finns enligt min mening. 
 

Vad har jag gjort idag?

INGENTING! Åtminstone känns det så. Har haft en heldag hemma med Zekebus.
Vi startade dagen med sovmorgon. Ibland tror jag att jag sover för länge och att Zeke ligger med benen i kors.
Men ack vad jag bedrar mig. Han ligger kvar där han ligger, helst i sängen, och väntar tills jag har klätt på mig och först när jag tar fram kopplet stiger han upp, sträcker på sig och kommer med vifftande svans.

Idag har vi vart ute på tre hyfsat långa promenader. Busen har fått springa lös en massa. Han börjar bli bättre på att inte gå fram till alla människor som passerar oss. Vi har dessutom börjat träna på "stå".
Inte allt för lätt ibland då det knappt finns en Zeke eller när han knappt vet vad "sitt" eller "ligg" betyder.

Några bilder från dagens promenader:

     
     

För övrigt så har artiklarna till kursen legat framme hela dagen och bara fånstirrat på mig men jag har verkligen inte orkat tagit tag i dem. Så på ett sätt är det skönt att tjejerna jobbar hela helgen så jag kanske kan motivera mig att sätta mig med åtminstone en bok i helgen. Lexikonet kommer bli min bästa vän.

Just nu sitter jag och tittar upp i taket, ser ut som det har vattenkoppor, och funderar på vad morgondagen har att komma med. Den startar med en timmes föreläsning. Sen blir det nog en långpromenad efter jag slängt i tvättmaskinerna. Varför har jag börjat tvätta på fredagar? Var ju så passande med torsdagar förut. Då tvättade jag och städade och gjorde allting klart inför helgen, men nu är det helt plötsligt flyttat till fredagar. Mina tankar verkar inte vara de normalaste idag. Finns ju bara en anledning till att de är så konstiga också. Det är för att jag inte gjort NÅGONTING idag. Skärpning Malin!!

Något positivt är i alla fall att jag kommer ut en massa nu när jag har Zeke. Varför är det så svårt att ta sig ut på en promenad när man är ensam när det är så lätt när man har hund?
Vet ju hur skönt det är när man kommer in igen. Hjärnan blir urblåst på alla tankar/funderingar, problem etc och kroppen känns härligt avslappnad. Att det ändå ska vara så svårt när man vet allt detta. Ibland spelar ens hjärna en spratt!

En dag i punktform

Gårdagen i korthet:
* Morgonprom med Zeke
* Föreläsning i två timmar. Kan inte påstå att de ger mig speciellt mycket.
* Lekstund i parken
* Genomgång av de nya kursböckerna.
* Pappa kom förbi med kinamat. Taket är nu spacklat en andra gång. Bara lite slipning och målning kvar.
* Kvällsprom
* Ostbricka med Linnea hos Jonas *mumma*
* Kareoke på Daltons. Igår tog en tjej "sjunga sämst i hela världen" rekord. Tror trumhinnorna är intakta, men var lite orolig igår speciellt när hon klev upp på scenen en andra gång. Skoj att träffa Elli och Malin där också. Glad överraskning!

Väldans intressant dag!? *hmm*

Varför blir det aldrig som man planerat?

Hade i och för sig inte så mycket planerat idag. Men av det jag borde ha gjort har jag inte gjort.
Så vad har jag gjort idag då?

Blev en tur till stan på eftermiddagen, träffade Linnea och strosade runt lite. Hade planer på att kika på ett nytt duschdraperi men det försvann ju helt ur skallen när jag väl var i stan. Kom på det senare nu under kvällen.
Hämtade böckerna i alla fall och det var det som var dagens viktigaste.
Dammsugningen får vänta till imorgon kanske? 

På kvällskvisten kom Linnea hit för en mys- och filmkväll. Men först tog vi kvällsprommisen med Zeke. Skönt och kul med lite sällskap. Visst det är skönt att gå ut och gå själv också, helt ensam eller med Zeke, men ibland uppskattas sällskap så mer av det. Ta åt er mina vänner!

När Linnea kom hade hon mumma-kassen med sig innehållandes brieost, kex, physalis, ostkrokar och cocacola. Är inte speciellt mycket kvar av något av det nu. Blev en riktigt gotta-tisdag. Kvällens film fick bli Madagaskar 2. Finns det några bättre filmer än animerat?

Nu lockar sängen rätt bra kan jag säga så det är dags att krypa ner. Imorgon är det ju skola igen så det är bäst man är pigg så man hänger med i engelskan.

Tack för ikväll pyran! Tråkigt att du inte kunde vara med Elli...


Dagens planer?

Fick en härlig start på dagen. 1.5 timmes promenad med Zeke före frukost. Blev lite väl varmt med täckisar och michelinjackan bara. Blev min egen lilla bastu.

Känns skönt att inte ha några andra planer idag, inga som är riktigt inplanerade iallafall.
Mitt enda måste idag är att hämta böckerna på OKQ8 efter kl 16 idag. Så från och med imorgon blir det till att sätta fart med denns kurs, ordentligt!

Just nu ligger busen i sängen min, idag hann jag bädda den innan han studsade upp. Då kan han få ligga där hur mycket han vill och se söt ut.
Själv funderar jag på en dusch. Både Linnea och Elli vill ju hitta på någe idag så vi får se vad det blir. Känner mig inte upplagd för att göra så mycket nu dock. Rätt skönt att bara ha en lugn dag. Kanske därför jag inte tagit mig in i duschen änni. Men nu blir det dags att sätta fart. Borde dammsuga upp lite hundhår idag också så....

Tills vidare: Trevlig dag (kväll/natt till syss i Kina)!

Vilken myskväll vi hade igår

Blev en promenad in till stan igår eftermiddag när skola och lunch var avklarat. Hade ju lovat Zeke att han skulle få ett nytt bubblegum ben. Testade som vanligt om någon av de andra smakerna skulle passa men icke sa nicke!

Vad gör man inte för att busen ska hålla sig lugn ett litet tag så jag hann ta tag i lite andra vardagsbestyr. Han vill ju helst vara med på allt jag gör, förutom när jag dammsuger då.



Var ju rätt härligt väder ute igår kväll så jag klädde på mig ordentligt och tog en promenad och lekstund med busen ute i snön. Zeke fick som vanligt springa lös i parken och busa. Han fick ett antal ryck igår. Han försökte bland annat gömma sig under snön, men som ni ser så gick det inte så bra.

Kvällen avslutades med "Från koja till slott" och "CSI NY". Busen hade nog bra gärna legat med i soffan igår men han fick nöja sig med att ligga nedanför och hålla mosters fötter varma.

Sömntuta till hund

Efter att jag klev upp i morse var det en annan som var snabb att sno min uppvärmda säng!
Klev uppenbarligen upp för tidigt för att det skulle passa sömntutan Zeke.





Pulsa, skutta, springa, hoppa --> Trötter

Idag har jag och Zeke haft en riktigt härlig dag. Startade dagen med en promenad och lek i parken. Tog dubbelt så lång tid att ta den rundan idag. En dm snö att pulsa i gör sitt!


Då det är söndag så gick vi ju självklart upp till moster lite senare. Middag och trevligt sällskap är aldrig fel. Skönt att slippa laga mat till sig själv.
Busen hjälpte ju självklart också till i köket. Han fick roa sig med en potatisklyfta.
Den glömde han dock snabbt bort när vi tog fram köttfärsen.


På vägen hem fick busen springa lös på en parkering. Varför springa där det är skottat när man kan skutta i snödrivorna och speciellt hoppa upp i de största?  



Nu är vi hemma i värmen igen, täckbyxorna hänger på tork tillsammans med väntar och mössa.
Busen ligger på golvet nedanför soffan och tuggar på sina nya vänner.
Som den snälla moster jag är så var jag upp på vinden och letade reda på två gamla gosedjur eftersom Mr Anka och Ms Apa blev kvar hemma i Sandviken. Zekes nya bäbisar är baby Säl och baby Kyckling.

Lugn hemmalördag 2


För andra lördagen i rad är jag hemma och myser i soffan.
 Riktigt skönt även om jag gärna haft någon kompis här och snackat strunt.
Men man kan inte få allt och jag är glad att jag har busen här iallafall.

Zeke kan man alltid skratta åt. Lite tidigare ikväll låg han upptryckt mot väggen.


Känner igen det där beteendet sen han var liten valp


Han har då en konstig relation med väggar, det är något som är säkert!

Kvällsprommisen med busen var väl inte den allra härligaste. 
Snålblåst och snö, varav halva prommen var i motvind.
Såg ut som en panda när jag kom hem, men någon annan var ju överlycklig.
Fick springa lös i parken och strosa runt bäst han ville. 

   

Så var det lördag kväll....

Då har familjen åkt hem igen. Tur att Zekebus är kvar så man får lite sällskap.
Idag har pappa och Curre vart här och spacklat en massa i taket, så nu ser det ut som det har fläcktyfus.
En omgång spackel till och sen färg så kanske det blir bra.

Sen åkte vi in till stan och åt lunch med moster och mamma på Innergården. Blev lite shopping också.
Tråkigt att de skulle åka hem ikväll bara. Det är så sällan som de är upp tillsammans.
Pappa kan ju dyka upp lite då och då men det är inte samma sak.

Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit middag. Är nog dags att bylsa på sig en massa kläder nu och gå ut med busen. Det tokblåser ute och just nu snöar det också. Inte hann jag gå till djuraffären idag heller och köpa en ny reflexväst. Får improvisera lite och sätta ett reflexband runt kopplet så Zeke syns lite iallafall.

Undra om vi ska kila upp på vinden sen och leta reda på en gammal nallebjörn som han kan få leka med?

Till systeryster i Kina

Nu har mor och far kommit till Sundsvall för en snabbvisit. Med sig hade de min favorit Zeke.
Blev lite god middag hos min moster ikväll, kantarellpaj och en massa annat gott och självklart ett jättegott rödvin.

Tidigare idag fick jag ett sms från min syster som befinner sig i Kina.
Hon har fått en endaste bild på sin buse sen hon åkte dit.
Så så snäll som jag är så kommer det två bilder på busen och en på resten av familjen.
Vad gör man inte för sin syster?!



Imorgon har jag och Zekebus viktiga saker att fixa. Reflexväst, bubble gum-ben och Frolic.
Det går ju absolut inte att klara sig utan Frolic så morgonprommen får nog gå förbi Hemköp så får jag springa in.

Nu ska jag göra kväller. Vet ju aldrig när pappa kommer förbi och ska börja fixa taket i min lägenhet.
Själv tror jag att jag myser med mamma och moster på stan eller vad de nu har för planer.
Pappa ville inte ha någon hjälp så... Får gå och köpa ett chokladwienerbröd så blir han nöjd och glad.

Piggelin

Ok gårdagskvällen kanske inte följde inte i samma duktighetsmönster som resten av dagen.
En vis tös lockade ju med mig ut.
Hon tyckte det var dags för en massa goda skratt åt sådana som inte alls kan sjunga,
Och jag var inte direkt svårövertalad.
Hade inte alls någon lust att sitta hemma igår så då kunde jag lika gärna gå in till stan.
Startade hemma hos "mannen".
Han har ju äntligen fixat ett bord till lägenheten så nu behöver vi inte sitta i sängen längre.
 Kvällen inleddes med lite vin och ostbricka + Smarties.
Lite konstig kombination, men man tager vad man haver.
Slutligen hamnade vi på Daltons. Var några riktigt skönsjungande där igår faktiskt.
Har fått en ny favorit nu. Han gav mig rysningar från topp till tå när han sjöng Bed of roses av Bon Jovi.

Idag är jag glad att jag tog det lugnt igår.
Tog mig upp ur sängen utan problem även om antalet sovtimmar blev i minsta laget.
Så nu sitter jag pigg och alert på jobbet. Att jobba halvdag är riktigt skönt.
Behöver inte få känslan av att dagarna bara rinner iväg.
Nu är det snart dags för eftermiddagsfika.

1dag kvar!!




Duktighetsdag idag

Idag känner jag mig duktig.
Har först vart i skolan på föreläsning. Allt som har med den här kursen att göra är på engelska.
Så nu är det dags att fräscha upp den ordentligt!!
Och nu sitter jag på jobbet.
Visst blir bara 4 timmars jobb idag men det är alltid någonting.
Lite extra pengar blir det i alla fall och sen så fördriver jag ju dagen med någonting vettigt.

De som känner mig vet att jag blir rastlös och tokig av att bara gå hemma en hel dag och inte ha någonting att göra.
Men samtidigt så gillar jag inte att planera alla dagar heller.
För ibland dvs väldigt sällan kan jag tycka det är skönt med riktiga slappardagar
där jag inte ens byter ut pyjamasbyxorna och knappt kliver ur soffan.

Nu är det inte långt kvar innan jag får gå hem heller. Tror det blir en liten tur på stan.
Måste komma ihåg att införskaffa frukost och något till lunch.
Blir en halvdags jobb imorgon också så det måste bli nå stadigt.
En hungrig Malin leder till en lättirriterad Malin och då tycker jag synd om det stackars kunderna.

Nu är det bara 2 dagar kvar!! *jippie*
Busen kanske behöver en egen almenacka snart.
Mycket som ska hinnas med under och många som vill träffa honom.
Han är omåttligt poppis den där hunden.
Charmar allt och alla, t.o.m sådana som inte gillar hundar.

Sluta förstöra för andra!


Vad är det med folk och skitsnack?
Har de någonting att säga eller vill kommentera något gör det direkt till den det handlar om
 istället för att göra det bakom ryggen. Jag vet själv hur det är och vet hurdåligt man mår av det.
Skärpning era fegisar!
Mår ni så dåligt själva att ni inte kan unna någon annan lycka?
Sluta förstör för andra och gör någonting åt ert eget liv istället!

Zeke gör en Sundsvallstripp IGEN

På fredag eller lördag kommer mosters favorit upp igen.
Blir Zekes andra kollo här uppe i Sundsvall och jag kan inte vara gladare.
Vet att några andra är väldigt glada för det också!!

För er som inte vet vem Zekebus är så kommer en uppdatering:

Allboy´s Casper aka Zeke

Zeke in action

Nedräkningen har startat!
5 dagar kvar eller snarare 4,5...

Vilken kväll det blev!

Inte så mycket folk till en början. Men efter 12 så började folket trilla in på Nattsudd.
Något som började lugnt slutade i fullt ös på dansgolvet. Kände mig inte allt för fräsch där ett tag, var ju så himla varmt.
Men grymt skoj var det.

Bakom spelarna stod Mange Myt med vänner.  Linus "Style of Eye" (Grattis till Guldmicken) hoppade in och gästspelade lite också. 





Några övriga bilder från kvällen:
En     Mange Myt  Kasinot hade haft personal  
    Busfrö

Nattsudd

Efter en hel lördag och nästan en hela den här dagen hemma ensam är det dags att hitta på någe.
Så nu har jag bytt ut pyjamasbyxorna mot jeans och lite fräschare kläder och ska bege mig in till stan på Nattsudd.
För er som inte vet vad det är så är det det söndagar på Skepparn kallas för.
Nya kursen startar ju inte förrän imorgon efter lunch så då kan man ju busa lite idag också.
För bus lär det bli. Är på ett riktigt tokhumör. Kameran får hänga med så det kanske kanske kommer några nya kort sen.


Dags för en uppdatering kanske?

Oj vad det tjatas om att jag ska uppdatera. Så jag gör väl det. Är väl i och för sig dags när jag inte skrivit något sen i tisdags och har ju gjort lite sen dess.

* Klarade tentan som sagt.
* Opponeringen gick bra och vi vet att uppsatsen är godkänd.
* Allt är fixat med CSN.

Så i onsdags blev det till att gå ut och fira lite granna. Kände att jag verkligen var värd det efter senaste månaderna av konstant inre stress, som nu har släppt näst intill helt. Mötte upp Linnea på Skepparn, tog någon öl och sen drog vi vidare till Daltons med Jonas, Robban och Jensa. Kareoke kväll som det var det så kände man av halsen efter ett tag.
För att sammanfatta den kvällen: Skoj skoj skoj!

På torsdagen drog jag och Linnea ut till Birsta. Det var dags för Linnea att göra av med pengar på Ikea och på lite reasaker. Jag gjorde nog det största klippet. Ett par supersnygga skor för 175 kr, ordinarie pris 900 och sen en sjal för halva priset. Vet inte hur många år sedan det är jag fyndade någonting på rea. Men som Linnea uttryckte sig så tjänade vi ju lite pengar idag.

Fredag dag spenderades hemma. Städning, tvättning, undanplock av julen och lite övrigt fixande och donande. Nu ser lägenheten ut som den ska igen.
På kvällskvisten kom Linnea förbi. Dags för lite snabbmiddag och sen basket. Dragons mot Solna, bottennapp mot serieledare.  Ingen vacker match om man syftar på spelet. Blev en jämn match tillslut efter att Dragons tagit sig i kragen, Dragons förlorade med 61-64.
Sen blev det taxi till Skepparn (stammisar ja), omöjligt att gå dit i 20 grader minus och blåst. Gick vidare till Daltons sen, hjälp vad mycket folk det var där. När de stängde gick vi vidare till Statshuset och träffade Elli. Förstår varför jag inte sätter min fot där i vanliga fall. Småkids, eller ja de är ju 18 i alla fall.
Citat från gårdagen ala Linnea:  "Fuck you i´m from Norrland *pang schong*"

Idag blir det lugnt hela dagen. Ska inte göra många knop och det känns nästan skönt att töserna jobbar så de inte får ut mig på nå sattyg! Kanske blir en prom till en affär för inköp av nå gott till kvällningen.

Idag är en bättre dag

De senaste dagarna har allting känts väldigt tungt. Mycket som legat och tyngt ner axlarna.
Uppsats, enskilt arbete, opposition, extrajobb, svar på tenta med mera.
Men nu känns allting mycket bättre.
Uppsatsen skickades in igår. Har arbetat halvdag idag och förberett opponeringen inför morgondagen.
Just nu sitter jag med den enskilda uppgiften som jag inte riktigt förstår men jag knepar och knåpar ändå.
Motivationen steg hur mycket som helst när jag tidigare idag fick reda på att jag klarat tentan. Helt plötsligt så känns allting så mycket lättare och roligare.

Imorgon efter opponeringen och inlämnandet av uppgiften ska jag fira! Vet inte på vilket sätt än bara.
Det är i och för sig lilllördag imorgon så man kanske ska gå och ta sig en öl. Känner att jag kommer vara värd den imorgon.

Nu tillbaka till skolarbetet.

Fler myssöndagar!

Idag har jag strosat runt i lägenheten i pyjamasbyxorna som jag fick i julklapp. Rosa- och blårandiga flanell, inte så snygga men hur sköna som helst!
Största delen av dagen har spenderats i soffan med antingen en bok i handen eller datorn, samt lite godis som var över
efter fredagens besök på Primärvården. 

Har börjat på det individuella arbetet idag iallafall. Är rätt nöjd med det fiktiva problemet som jag kom på. Nu ska jag bara få ihop teorierna och analysera problemet. Har en del kvar att göra alltså men det går framåt.

Har lyckats koppla bort tentan nu i två dagar men imorgon får jag förmodligen resultatet om jag har tur. Så det är nu det är dags att hålla tummar, kanske till och med tår. Så nervös och stressad över den. Inte alls bra för mig. Inre stress är inte alls bra och det spelar ingen roll vad man försöker göra för att slappna av och komma på andra tankar.

R, nu hade jag verkligen behövt den där ryggmassagen vi pratade om inatt =o)

Trav och utgång

Igår gjorde jag allt annat än vad jag borde och skulle ha gjort.
Blev medbjuden på travet av Jonas och Linnea. Första gången jag var på Bergsåker.
Skulle ha spelat på Goop där i lopp 6 men är man efterklok så är man.
Skoj att göra någe nytt.

Sen blev det lite bus med Linnea. Förfest i en säng med gamla låtar som gör att tankarna skenar iväg.
Gick vidare och tog någon drink på Skepparn sen. Därifrån blev vi fem stycken som gick vidare och avslutade kvällen på Oscar. Gillade inte dealern där, han snodde bara mina och Linneas pengar. Han var dock grymt bra annars!

Blev en nattamacka innan man fick ett trevligt och humörhöjande samtal sådär på nattkvisten.
Somnade med ett leende på läpparna.

Jag vill, jag vill, jag vill!!!!! Varför ska pengar alltid ställa till problem?

Gårdagens uttryck ala Linnea: " Det är briii"


Fredag

Idag har det varit bra fart på mig, även om jag varit hur trött som helst.
Startade dagen med ytterliggare fem timmars skrivande i skolan idag och vi blev inte klara.
Sen har jag tvättat och städat lägenheten.

Nu blir det myskväll med lillfavoriten Linnea men först besök på Primärvården. För nu är det dags att ta reda på varför Linnea aldrig blir riktigt frisk. Kan ju inte gå från halvkrasslig till sjuk och tillbaka igen hur länge som helst.

Trevlig helg!!

Enformiga dagar

Ännu en dag som spenderats i skolan. Trodde vi nästan var klara med arbetet eller snarare det trodde vi alla i gruppen tills vi gick på handledningen. Så imorgon blir det hårdkörning. Vi hade ju tänkt skicka in den då så vi slipper uppsatsen i helgen. Jag håller tummarna på att vi lyckas. Kan bero på att jag skjuter upp den enskilda uppgiften också, måste verkligen ha hela helgen på mig. Speciellt när jag ska jobba på tisdag. Kan nog bli skönt med lite ombyte då.

Skönt att det är fredag imorgon så man får lite ombyte iallafall. Vill inte bara sitta med skoluppgiften om jag säger så.
Linnea se till att bli frisk!!!


Slut på ledigheten

Då var skolan igång igen.
Blev till att spendera större delen av den här onsdagen i datasalen. Vi har ju en uppsats som ska in på måndag.

Nu sitter jag mest och blänger på skolböckerna som ligger framför mig. Har inte alls någon lust att läsa om grupper nu på kvällskvisten. Kan jag skjuta upp det till imorgon och börja på det individuella arbetet då?
Moster hade lite bra uppslag igår på vad man kan skriva om. Mitt huvud arbetar ju inte så bra när jag är sjuk och har varit en hel del av den varan nu under jul och nyår. Men nu är jag kry igen så nu blir det full fart framåt.

Inge svar på tentan än heller! Blir tokig! Drömmer ju mardrömar om den!

Ännu mer nyår


Nu en vecka senare har man orkat kolla igenom alla 312 bilderna från nyår.
Tänkte dela med mig av några fler. Men denna gången blir det bara flumbilder. För dessa fanns det gott om.
Är man inte fotogenisk för fem öre så är man inte.

Njut!


Linnea in the car
Hemska bil att köra
Skrattanfall

Åt vi nå den här kvällen?
Vill inte vara med på kort!



Linnea på bardisken ;)

Nej nu får det vara nog!

Det var allt jag hade att dela med mig.

Nyår


Dags för inhandling av nyårsmat
Jonas & Marcus
Linnea & Jonas

Linnea drink



Ljushuvud? Kameranörd?

Alla 4 hade ett varsitt upp-pimpat champagneglas

Bara rethostan kvar!

Äntligen är jag på bättringsvägen! Bara den irriterande hostan kvar.
Det är nog bra att jag bara legat hemma sen nyår. Men nu blir det till att ta nya tag.

Dagens schema: Middag hos moster

Julfirande hos mormor

Klart busen också var med!
Det



Dolly i sin nya reflexväst

Julfint hos föräldrarna






RSS 2.0