Rygg och finger värker...

...efter dagens packande, bärande, flyttande och fixande.
Har hjälpt lilltösen att flytta saker till nya lägenheten. Blir nog bra det där tillslut. Tror du kommer få härligaste soff/sängen iallafall med en massa kuddar. En gång kuddfantast, alltid kuddfantast.

Nu på kvällskvisten har vi varit på basket, skön avslutning på dagen. Speciellt då Dragons vann. Står 1-1 i matcherna nu. Hoppas de vinner på lördag nu! Bra för Dragons psyke och sämre för Norrköpings, men är man ett inbitet fan så är man.

Resten av kvällen kommer jag spendera i soffan, ensam. Känns skönt men samtidigt tråkigt att lilltösa flyttat över till andra trappuppgången. Efter den här dagen lär jag decka så fort jag lägger ner huvudet på kudden.

Imorgon blir det jobb på eftermiddagen. Skönt att fördriva tiden med något annat för en gångs skull.

Natti natti!

Trött och seg

Idag känner jag mig inte alls lika effektiv. Vaknade vid 10 av att syrran ringde och väckte mig.
Glömde visst stänga av ljudet inatt.
Man kanske ska försöka få liv i sambon nu. Vi har ju en del att göra idag och dessutom skiner solen ute.
Så man vill ju ta sig ut en stund också.

Dags för frukost/lunch!

Effektiva Malin

Inledde dagen med någon timme i skolan. Genomgång av kandidatuppsatsen. Så nu känns det nära.
Gick hem, fick lilltösa att vakna. Gav henne nytt smeknamn, "Tuppen". Mycket fin morgonfrisyr!
Tvättade någon maskin tvätt, städade, åt lunch. Sen fixade vi bil och stack ut till Birsta och Ikea.
Lilltösa fick ju sin lägenhet igår, nära och bra i trappuppgången bredvid.

Middagen intogs igår på Daltons. Mycket gott! Därefter hem slänga in lite saker i Linneas lägenhet och sen soffan ett tag för att vid 23 hämta J från jobbet, då det var hans bil vi lånade.
Därefter fick vi rycket. Började dra tapeter i L lägenhet. Mycket fint mönster blev det på väggen. En gubbe, en palm, vet dock inte vad J del skulle föreställa.


Min helg

I fredags blev det inte alls som jag tänkt mig ( som vanligt).
Somnade på mammas spikamatta en timme, sjukt skönt! Förstår inte riktigt hur den kan vara så avslappnande så man somnar, men men....
Det blev en lugn och skön dag hemma i huset. Mamma skulle ju på middag på kvällen, pappa satt i bilen på väg hem från Norrland och Zeke hade åkt hem. Lugnt och skönt, nästa för lugnt!
Fixade lite mat och nå mums och kröp upp i skönaste fotöljen och kikade på tv. Som vanligt så blir jag dödstrött runt 21 när jag är hemma i Gävle men det var bara att hålla sig vaken då jag skulle hämta mot och hennes vänner och agera taxi.

Lördagen blev dessto intenstivare. Frukost, göra sig i ordning, hämta fotölj med pappa och sen hämta mamma för en vända på stan. Blev ingenting shoppat förutom en vindagbok till brorsan. Onödiga saker är alltid roliga att få.
Blev en snabb lunch på stan sen med båda föräldrarna för att sedan bege sig hem, packa ryggsäcken och köra till Sandviken (av alla ställen!). Det vankades födelsedagsfest/bbq hos bror. God mat och dryck och trevligt sällskap. Lite blåslagen efter vår lilla syskonfajt. Är inte var dag alla tre syskon är samlade på ett och samma ställe. Vi får nog inte vänta 7 år till till nästa gång vi festar tillsammans. Brorsan blir liteför gammal då.

Söndagen blev lugn. Vi låg 4 stycken huller om buller i brorsans säng och kollade på dansfilmer. Tror alla dansade för sig själv i huvudet. Blev även en god frukost i sängen innan jag och syrran tog bilen till Gävle. Köttfärslimpa stod på menyn. Lillsyrrans beställning från Kina. Sen kom även mormor och Håkan förbi. Allt som allt en lugn och trevlig söndag hemma i Gävle. Dock blev inte tågresan hem lika trevlig. Högljudda damer i 40/50 årsåldern och försening. Behöver nog inte säga nå mer.

Vaken sen 06.00!!!

Det var ett tag sedan man vaknade så tidigt. Var dessutom hyfsat pigg, men låg och lyssnade på mamma och Zeke tills klockan var 07.30 för då ville mamma ha skjuts till jobbet. Nu har jag ätit en god frukost och ska alldeles strax ta en långprom i solskenet med Zekebus. Har klarblå himmel i Gävle idag. Så på med solbrillorna och sen kanske det blir en timme i solen på balkongen.

Undra vad man ska hitta på sen? Kanske en tripp in till stan?
Måste vara hemma till 15.00 sen iallafall för då kommer Mathias och hämtar busen.

Ha en trevlig fredag!!

Tisdag, onsdag & torsdag

I tisdags blev det filmkväll, oj så mysigt vi hade.
Startade med Bolt och avslutade med High School Musical 3. Tyvärr var ingen av filmerna någon höjdare och speciellt in  HSM3. Konceptet känns uttjatat nu!

Igår hade jag och Linnea heldag. Startade med morgonpromenad. Lilltösa kan vara rätt hurtig bara man drar med henne ut. Skönt att strosa i solen. Gjorde oss klara och gick och lånade Jimmys bil för att åka ut till Ikea en sväng. Blev verkligen storshopping, ett par solglasögon var kom vi hem med och en kasse med mat.
Kvällen fortsatte i samma snabba tempo, blev inte många minuters vila.

Idag då? Jo, nu befinner jag mig i Gävle hemma hos familjen. Jag och Zeke tog tåget hem mitt på dagen för att mötas av en glad mamma på stationen. Fick hjälp av lilltösa upp till tåget idag också. Så snällt! Vi har ju blivit sambos nu för några dagar. Trevligt trevligt måste jag säga. Var glad att jag hade henne idag, skar mig ordentligt i fingret. Djupt och äckligt så hon fick agera sjuksköterska, medan jag själv fick yrsel och illamående av allt blod.

Nu sitter jag hemma på pappas kontor efter att ha lagat korvstroganoff och ris och tagit kvällsprommisen med Zeke.
Tror jag ska testa spikmattan nu och sen kika lite på dumburken. Lär nog somna tidigt ikväll.


Ibland blir det inte som man tänkt sig

Blev ingen powernap igår eftermiddag. Istället så kom Linnea förbi.
Timmarna flöt förbi och på kvällskvisten blev det pizza.
Pizza på en måndag och jag som knappt äter pizza! Men igår var det väldans gott.

Idag då....fråga mig inte vad jag gjort, för jag har gjort allt annat än det jag borde ha gjort.
Men motivationen för att sätta mig att plugga har inte infunnit sig. Provade sätta mig vid köksbordet på förmiddagen men kunde ens finna någon läsro! Inte ofta jag kan säga att jag känner mig grinfärdig men idag så. Jag vill ju inget annat än klara av denna kurs och bara bli klar. Men som det ser ut så vill det sig inte.

Så istället så har jag gjort en massa annat. Förmiddagspromenaden tog lång tid.
Träffade några söta vovvar i parken, så de fick leka av sig rejält i ca halvtimmen. Fick Zeke att ligga död ett litet tag iallafall. Lite senare på eftermiddagen kom Linnea förbi med Tim. Blev lek i parken och sen gick vi in till stan och satte oss i solen och njöt. Tyvärr så var det bara varmt när solen var framme. Så när fötterna började frysa drog vi oss hemåt genom parken igen, vilket innebar ännu mera lek. Så nu äntligen ligger busen helt utslagen.

Så vad blir det ikväll då? Först kvällsprommen och sen film med några vänner?
Misstänker att jag är den som hamnar på golvet.

Vilken lördagskväll det blev!

Efter en hellugn fredag och lördag dag men endast Zekebus som sällskap kom Lina förbi.
Vi hade ju blivit bjudna till utbytesstudenterna på förfest på Norrmalm.

Delade på en vinare och fixade till oss. Sen traskade vi in till stan.
När vi kom fram kryllade det av folk av alla möjliga nationaliteter.

Istället för att skriva om förfesten får ni nöja er med några bilder.

Vinglasen var slut, så vi kan ju ljuga och säga att vi drack the hela kvällen...  Dimitri sjunger   Lina  Standardbild??
Klaas & några andra utbytesstudenter  Doro + någon  Doro & jag 
Doro & jag    Tom, jag & Lina 

Förfesten slutade rätt tidigt då många av utbytesstudenter skulle till Kåren.
Jag och Lina traskade till Bk istället och tog en varsin öl/cider.

Lina 

För att sedan dra vidare till Oscar där vi redan hade tagit stämpel och tur var det.
Var hyfsat lång kö när vi kom så det var skönt att slippa den i kylan.
Träffade några av Dragonsspelarna där inne. Är inte var dag man har världens snack med Alex Wesby!
Dessutom Calle gjort mig och tvärtom. Sorry Calle för att jag inte gjort någonting!? Tror jag, eller inte!

Mycket trevlig kväll måste jag säga. Blev lite trött på slutet så avslutade kvällen före ständningsdags. Kändes skönt att vara hemma redan när de väl stängde.

Avslutar med några dåliga bilder på grabbarna.

Alex Wesby, Calle Arnold, Aki Ulander & ??  Wesby, Arnold & ??  Arnold, Ulander & ??

Seminariet avklarat

Slutet på kursen kryper allt närmare, men även slutet av motivationen.
Tror det gick i stöpet totalt nu i och med seminariet (redovisning  av grupparbetet).
Vet inte riktigt vart jag ska leta efter den för att orka plugga ordenltigt nu de sista dagarna innan tenta.

Blir nog att ta en powernap nu iallafall. Är så grymt trött och jag vet varför. Känns som jag legat vaken större delen av natten och repeterat vad jag skulle säga idag på seminariet. En massa engelska ord som snurrat runt i skallen.
Och i morse låg jag bara och väntade på att klockan skulle ringa klockan 8 och när den väl gjorde det var jag så himla trött!


Lortgrisen




Dans på Aveny på torsdagar?

Igår var jag och Linnea på dans på Aveny. Det var Jannez som spelade, dock inget dansband jag har hört talas om tidigare och av det jag hörde så var de väl inga tiptop. Blev någon bugg, men Linnea du måste verkligen träna upp dig lite och jag behöver verkligen repetera alla turer man lärde sig på kurserna. Har ju glömt bort 2/3 känns det som, minst!
Större delen spenderade vi dock i Rockbaren. Åtminstone jag kände inte att jag passade in bland alla kostymnissar och uppklädda donnor i mina sneakers och enkla t-shirt. Var nog inte på rätt humör för att dansa med en massa äldre ,okända män heller!



Blev mys hemma...

Kroppen sa ifrån så blev soffan, lite gos med busen och Greys. Första avsnittet jag ser den här säsongen. Känns som alla serier tappar lite av gnistan när de sänts ett tag. Fantasin verkar sina även för de som skriver serierna.

Fick precis ett litet ryck, vet inte vart det kom ifrån. Satte mig och rättade grupparbetet nu när Doro skickat över alltihop till mig, så imorgon har vi bara lite att gå igenom innan vi ska skicka in det. Vi ska även träffas och planera upplägget för måndagens seminarie. Känns bra att få det klart redan imorgon så man har någon dag på sig för förberedelse. Måste ju även börja hårdplugga nu inför tentan.

Onsdagstraditionen får ta paus i åtminstone två veckor för skolarbete går alltid först, hur trist det än låter. Men jag börjar se ljuset i tunneln så nu jeklars är det bara att hålla lågan tänd och hoppas på att motivationen håller sig på topp i minst två månader till.

Nattkissen nu, sen ska vi krypa till sängs och läsa lite och hoppas på att huvud och ögonlockar samarbetar så jag somnar före 00.

Natti natti!!


Har redan halva veckan gått?

Tänk att det redan är onsdag kväll!?! Blir tokig på att dagarna går så fort. Jag hinner ju inte med någonting.
Idag blev jag klar med min del av grupparbetet iallafall. Hoppas bara att man gjort rätt. Men med den fattiga förklaringen så fick det bli det det blev.

Igår var en trevlig dag. Pluggade på förmiddagen sen blev det lunch på stan med Nina. Vi testade Body in Motion. Riktigt fräsch mat kan jag säga. var inte sista gången jag åt där. Vi passade även på att ta en liten tur på stan. Shoppade en somrig skjorta på Gina. Sen mötte vi upp Mane och åkte ut till CityGross och handlade mat. Kvällen avslutades på BigBoy. Blev en äta-ute-dag igår. Men sånna måste man få ha ibland.

Nu sitter jag här efter en timmes prom- och lekstund med Zeke. Hela kroppen värker på mig och det känns som om benen väger minst ett ton var! Undra om man orkar gå in till stan och hälsa på Elli och Linnea mfl på Daltons?
Eller om man ska kika på Greys Anatomy och krypa till sängs tidigt. Just nu är tidigt för mig 00. Måste göra så det blir senast 23 igen. Men sömnen vill inte infinna sig före 00 nu. Hur slut jag än är.


Husmanskost ska det vara

Idag kom moster ner och mötte mig på stan så jag slapp gå ensam med Zeke upp till dem.
Tevligt att ha någon att prata med på vägen.

På menyn idag stod stuvade morötter, kokt potatis och stekt fläsk och falukorv och itne att förglömma lite lingonsylt också. Jag vet att kombinationen låter konstigt men det är så gott!
Fick med mig en lucnhlåda hem också, så då har man mat så man klarar sig imorgon också. Skönt att slippa stå vid spisen.

Efter någon timme på Östermalm begav jag mig hemåt igen. Sjönk ner i soffan nästan direkt jag kom hem och Zekebus gjorde kväller i sängen en timme senare och ligger där fortfarande. Han har insett att kudden är skön, även för han, att ha huvudet på. Så jag får nog ta fram rollern sen så jag slipper få så mycker hundhår i näsa och mun sen när jag ska sova.

Nu ska jag se slutet på Fun with Dick and Jane, sen blir det sängen. Hoppas töserna har det skoj hos Linnea på pokerkvällen.

Natti natt!

Kvällstrött och morgontrött...

...Kan man vara både och?
Zeke gör kväller före mig och stiger upp efter mig på mornarna. Men jag är själv likadan.
Vet inte vad som har hänt med mig. Spelar ingen roll om jag lägger mig i tid så har jag fortfarande svårt att komma upp dagen efter. Så var det inte förut och jag vill ha tillbaka det.

Det är dags att bryta de rutiner man har just nu och antingen göra om dem eller ändra dem.

Man ska lita på magkänslan

Lördagseftermiddagen startades på Olearys med Timrå-Hv71 matchen, en burgare och någon öl.
Självklart blev det ju sudden även i denna match. Timråfans som de andra var så var jag den enda som var förnuftig och förstod att de skulle förlora denna match. Och självklart hade jag rätt, min magkänsla går att lita på!
Men även jag tycker att domaren kunde ha blåst när de insåg att skridskon hade gått sönder. Åtminstone gör de det i basket när en spelare stannar för att knyta skon.

Kvällen fortsätta hemma hos en av Magnus arbetskamrater. Spelade manligt vs kvinnligt. Fast spelet är skrivet av fler kvinnor än män så hade den en lite förlegat och förnedrande kvinnosyn. Men trots det så var det riktigt skoj. Inte altid så lätt att sätta sig in i hur karlarna tänker om jag säger så.

Tack Nina och Magnus för en jättehärlig eftermiddag/kväll!


Vilket härligt sätt att vakna på!

Idag vaknade jag av att solen sken in genom persiennerna och att Zeke hade krupit upp och sträckt ut sig brevid mig i sängen. Jag kände hur humöret var på topp och huvudvärken var som bortblåst! *jippie*

Vi startade dagen med en timmes promenad. Idag blev det tjocktröja, dunväst och sneakers. 5 plusgrader gjorde det möjligt och det var så skönt att strosa runt och njuta av solen.

Men nu är det dags att fixa resten av dagens bestyr. Måste dammsuga av. Det ligger Zeketussar lite överallt.
Sen kl 15 måste jag ta mig in till stan. Ska möta Nina och Magnus och kika på hockey på Olearys.
Efter det vet man aldrig vad som kan hända med de där tokarna.

"Mormor" och "Gammelfarfar", här kommer "Tant"!!!

Huvudvärken förstörde min fredagskväll

2 dagars huvudvärk är inget att leka med! Var in till stan igår efter att skolan och tvättningen var avklarad.
Första stoppet blev apoteket. Inhandling av migränmedicin som även hjälper mot vanlig huvudvärk.
Tyvärr började inte värken släppa förrän framåt 22 och då kändes det inte som det var någon idé att träffa tjejerna.

För jag hade planer på att träffa Elli och Lina igår kväll, men icke sa nicke. Istället blev det till att ligga i soffan med låg låg låg volym på tv:n.
Efter några tappra försök att ringa Nina över msn så fick vi till det. Ni såg för roliga ut på webbkameran. Pratade även lite med Peter, som fick humöret att stiga lite till.

Blev ju Lets Dance igår också. Känner mig som en riktig nörd som tittar på det. Men men.... Igår åke iallafall rätt person ut. 

Zontas modevisning den 11/3-09

Namnet Zonta kommer från Siouxindianernas språk och betyder
trovärdig och pålitlig.
Zontas varumärke är sammansatt av symboler från Siouxindianernas kultur och illustrerar vad Zonta står för.

Kvinnonätverket Zonta ger support och arbetar för att förbättra kvinnors ställning i världen inom hälsa, utbildning och yrkesutveckling.

Ett litet urplock av bilderna från modevisningen

     

   



 

   
 
     
 

Det var en mycket trevlig kväll men gott sällskap, snygga kläder, bra underhållning, fina priser etc.
Jag vann dessutom på mina lotter. 3 ggr dessutom, det ni!

Nöjd?






Lill-lördag...

...och på dagens schema står det.

* Städa
* Hemmaspa
* Plugg
* Modevisning
* Utgång?

och sen självklart ett antal promenader i det "härliga" vädret.
Undra hur man ska lösa kvällen med busen bara? Har några timmar på mig att fundera.
Lyckas jag fixa skjuts är det inga problem eller om någon vill ta en kvällsprom med honom.
Time will tell.

Let´s go!


I made it!

Jag klarade tentan! Känns så skönt nu för ju längre tiden gick dessto mer osäker blev jag på om jag klarade den.
Det här var nog den värsta och svåraste tenta jag gjort under mina år på universitetet.

Så nu finns det en anledning till att fira imorgon. Idag blir det att ta tag i den muntliga presentationen som ska genomföras på fredag.

Humörhöjare

Tänk vad ett samtal från någon kan göra en glad.
Om jag var på bra humör tidigare idag så är jag
på ännu bättre humör nu på kvällskvisten.
Genom att inte att prata om något speciellt
så fick du min dag att kännas mycket enklare.

Tänk vad vad vissa personer kan göra för en.
Var rädd om de ni tycker om och håller kära.
Var rädd om de som ni vill behålla i ert liv.
Ta inte bara utan ge så mycket ni kan!

Ibland har man turen på sin sida

Jag kan pusta ut!
Igår kväll blev jag riktigt orolig att min och Linneas kväll på onsdag med Zontas modevisning skulle gå i kras. Blev riktigt sur faktiskt med tanke på att den varit planerad sen i början på januari.
Men idag visar det sig att tösen inte alls ska jobba på onsdag! Att det ska vara så svårt att kolla på ett schema istället för att bara säga "Nej, du kan inte vara ledig". Men nu är allting löst och på onsdag blir det som sagt modevisning!
Vet att det kommer bli en massa skoj i Goodibagsen... Insidekontakter är alltid bra att ha, kontakter överhuvudtaget.

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

Idag stämde verkligen det. Tur att man är van med de mesta av väder som vintern har att erbjuda.

Dagen startade med en promenad runt parken med lite träning. Var rätt mycket folk som rörde sig i parken på förmiddagen. Så det var det perfekta tillfället att ha Zeke lös och träna. Vid möten ska han gå bredvid mig på vänster sida och inte söka kontakt med mötande. Han var riktigt duktig, så duktig att en äldre man stannade och lovordade busen. Då kände moster Malin sig riktigt riktigt stolt.

Som vanligt på söndagar så vankades det ju middag hos moster så senare på eftermiddagen styrde vi våra ben ditåt. 0 gradigt och snöblandat regn med blåsten i ansiktet. Mysigt värre. God mat blev det däremot.
Gjorde kycklingrätten som Nina lärt mig med mangochutney etc. Starkt och gott!

En som haft det dessto mysigare idag är Zekebus som ockuperat min säng större delen av tiden vi varit hemma i lägenheten. En massa bökande hit och dit. Täcket ska ju ligga perfekt, perfekt på Zekevis.




Har känt mig riktigt duktig den här helgen. Den har varit helvit och jag känner hur bra kroppen mår av det.

Bakiskänsla utan alkohol?

Hur kan man känna sig bakis när man inte drack något dagen innan?
Idag har jag varit helt slut i kroppen och haft en molande känsla i huvudet.

Dagen startade bra. Alltid något positivt. Vaknade först vid 9, då lyfte Zeke på huvudet och kollade på mig men sen lade han sig tillrätta lika snabbt. Han ville inte kliva upp då så vi somnade om båda två. Runt halv 11 tyckte busen att det var färdigsovet, så hoppade han upp och gosade ner sig och pussades lite. Så efter lite morgonmys klev vi upp och gjorde oss reda för en prom. Blev en timmes promenad runt Granlo. Busen var så lycklig när han fick springa lös och lukta vart han ville. Känns så skönt att han lyssnar så pass bra på en.

När vi kom in igen stendog vi båda två i princip. Sen dess har vi inte gjort mycket. Vart ut och lekt, tränat, promenerat och självklart kastat lite anka i längeheten.

Nu är det nog dags för nattkissen och sen sängen och hoppas på att man mår bättre imorgon. Vill även vara på åtminstone lite bättre humör idag. Humöret har nog med saknaden av någon att göra iallafall, efter mycket analyserande under dagen.

Hoppas ni haft en bättre och piggare dag än mig, Gonatt!

Fredag - basket och trevligt sällskap

Det blev basket igår och 8 raka vinsten för Dragons. Ingen höjdarmatch men skönt med ännu en vinst. Men det är det ju alltid. Fick med mig Jimmy dit. Hans första basketmatch i sitt snart 26 åriga liv. Det var på tiden =o)

Sen hämtade vi Zeke och tog en promenad upp till Jimmy. Skulle ju bara kika på lägenheten och sen gå hem och lägga mig, var det tänkt. Blev kvar i någon timme istället, delade på en Biteline och snackade en massa strunt.
Zeke blev fick sig lite godis, som visst låg och skräpade i skåpet, sen var han nöjd och la sig till rätta, raklång.

Trevlig kväll helt klart.

Snart kommer moster älskling

Har precis kommit hem från skolan. Suttit och lyssnat på fyra muntliga presentationer som inte givit mig någonting.
Efter föreläsningen har gruppen min träffats en snabbis för att dela upp arbetet. Ska bli intressant och se om vi får ihop någe.

Nu sitter jag och pratar med syrrans pojkvän. Senast 16.00 har han lovat att vara här med Zeke!! Om jag längtar? Vilken dum fråga! Blir nog att jag har honom i ca 3 veckor nu. Får ha honom som substitut nu när en annan lämnat landet.Nemi
Roligt ska det bli iallafall och Linnea nu kommer du inte undan. Om jag så ska dra dig ut genom ytterdörren så ska du med på några promenader. Du kan inte ens skylla på kylan nu! Några hunddejter lär det också bli. En viss Zeke och Nemi har ju fått upp ögonen för varandra.

Nu ska jag förbereda lite här hemma, äta lunch och tvätta och invänta busen.
Sen ikväll blir det nog basket. Det bästa fredagsnöjet. Dragons - Södertälje. Femteplats möter fjärdematch --> förmodligen en bra match.

Isbitar, skratt, paparazzi...

...var något som gårdagskvällen innehöll.

Tack för en härlig kväll igår!
Tänk vad en lugn middag, lite vin, lite Wii-spelade och gott sällskap kan göra för ens humör.
Tycker jag och Linnea har startat en härlig tradition på onsdagar med middag och utgång. Självklart fick vi höra Micke sjunga igår också. Det blev t.o.m 4 låtar! Hela kvällen avslutades med "Stad i ljus". Vilken underbar låt!

Tack Jimmy för skjutsen hem och sladden! Har nästan glömt hur skoj det är att sladda! Speciellt med någon som har koll på bilen.

Nu tillbaka till skolböckerna...

Måndag, tisdag, onsdag...

Måndag och tisdag har bara svischat förbi utan att jag egentligen gjort någonting. Känns som jag sovit bort dagarna.
Men det har iallafall blivit lite läsande. En kort tur på stan i måndags och en tur till Birsta igår.

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen. Äntligen en föreläsning som var någorlunda givande.

På dagens schema står det att läsa lite mer i boken och städa.
Sen ikväll är jag bjuden på middag hos Linnea och Jonas. Hörde att fläskfilén redan låg i marinad och sen blir det hemgjord gratäng *mumma* Vi kommer säkerligen avsluta på Daltons som vanligt på onsdagar.
Vet även att Micke är ledig ikväll så då kommer vi nog få höra Angels och Bed of Roses. Jag kan inte tröttna på dem och jag vet åtminstone en till som håller med mig till fullo.

Dags att ta tag i dagens bestyr.

Vilken avslutning på helgen

Största och första delen av söndagen spenderades i soffan. Jag älskar verkligen min soffa! Den var så skön att jag inte ens orkade kliva upp och starta dvd:n med en bra film utan det blev en massa dåliga som gick på tv:n istället.

På kvällskvisten tog jag mig in till stan och fixade lilltösans hår, hade fnitterstund och tokade rent allmänt.
Linnea med tungan rätt i munnen   


När färgen satt där den skulle gick vi vidare till Daltons, beställde en cola och en plocktallrik och satte oss vid ett bord och mös och snackade skit. Efter ett tag kom Hanna, Niklas, Jon, Jimmy mfl och sällskapade också.
Jon & Hanna T  Linnea, Jimmy & Mike 
  Hejhej från baren 
Kvällen avslutades dock inte på något trevligt sätt.
En nära vän krockade med bilen. For upp från soffan och ut till Jimmys bil.
Är så glad att det inte var mer än en sträckning i nacken.
Jag vet att du hatade mig enormt mycket igår när jag tvingade upp dig till sjukan.
Men idag är du nog rätt glad iallafall.

Klockan hann slå 5 innan jag kom isäng.
Vad är en sen natt/tidig morgon när sådana här saker händer?
MIn familj och mina vänner är mitt liv!


Utbytesstudenter festar järnet!

Blev utgång i lördags med Lina. Hon kom hit med nachochips och ett gott humör.
Startade kvällen med att kika på Melodifestivalen och en massa klagande som vanligt.
Men den här delfinalen var iallafall mycket bättre än den första som vi såg tillsammans.
 

Därefter drog vi vidare till Norrmalm och utbytesstudenternas fest.
Lina & Doro  Jag & Doro
Daniel & Dimitri  Jocke shotar med Daniel & Dimitri  Jummy, Johan & Doro
Och utbytesstudenterna säger att vi svenskar alltid dricker så mycket alkohol när vi ska gå ut.
Men i lördags var det jag och mina svenska vänner som var de nyktraste!

Kvällen avslutades på Statshuset. Tänker inte kommentera det stället.
Tur att man hade trevligt sällskap, för efter i lördags lär jag nog aldrig sätta min fot där igen.



RSS 2.0